Definitief ontharen IPL

Graag van ongewenste haargroei, stoppels of bultjes af?
Dan biedt definitief ontharen dmv IPL de uitkomst.
Behandeling wordt herhaald iedere 4-9 weken, tot het gewenste resultaat is behaald.

Prijzen zijn per behandeling. 
oksels € 49,00
bikinilijn € 49,00
oksels + bikinilijn (actie!) € 75,00
schaamstreek € 99,00
onderbenen € 125,00
gehele benen € 199,00
gehele rug heren € 150,00
gehele benen + oksels + schaamstreek (actie!) € 250,00

Wat is ipl ontharen ?

IPL betekend letterlijk: Intense Pulsed Light en is de meest veilige en pijnloze manier om van ongewenste haargroei af te komen. Bij de IPL wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd waardoor er geen nieuwe haargroei meer mogelijk is. 

Een illustratie van de werking van ipl:

1. Haar in de groeifase bevat veel melanine.
2. De Melanine absorbeert het licht.
3. Het licht wordt in de melanine omgezet in warmte.
4. De warmte vernietigt het haarzakje.
5. Na 1 á 4 weken valt het haar uit
6. Het haar is definitief verdwenen.

Hoeveel IPL behandelingen heb ik nodig ?

Het totale aantal IPL behandelingen verschilt per individu en is afhankelijk van het deel van uw lichaam dat u wenst te ontharen, de haardichtheid en de haargroeisnelheid. Onder andere uw leeftijd, etniciteit, gewicht, hormonen, dieet, medicatie en metabolisme zijn van invloed op het aantal behandelingen, net als de dikte en stugheid van uw haar. Gemiddeld zijn er 4 tot 10 behandelingen nodig om van uw overtollig haar verlost te zijn. De behandeling vind herhaaldelijk iedere 6 weken plaats, tot het gewenste resultaat is behaald. 

De voordelen van ipl ontharen

- Behandeling van grotere oppervlakken in één keer.
- U kunt tussen de behandelingen door gewoon blijven scheren. 
- Pijnloos, doordat wij een goed koelsysteem op ons apparaat hebben. 
- Blijvend resultaat
- IPL is effectief op nagenoeg elk deel van het lichaam, waar een gladdere, jonger uitziende, haarloze huid is gewenst
- Geen kosten meer voor scheerproducten

Wij behandelen niet bij:

- Zwangerschap
- Zonverbrande/zongebruinde huid

Indien u interesse heeft in IPL maar toch twijfelt of nog vragen heeft, nodigen wij u graag vrijblijvend uit voor een GRATIS proefflits en meer informatie. 

Waarom Medcos IPL methode bij Feel your Beauty

De veiligheid en effectiviteit van de IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de MedCos® IPL in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden.

Hoge flitssnelheid en groot behandeloppervlak (10cm). De behandeltijd met Medcos IPL methode is tot 75% korter in vergelijk met veel andere IPL methoden Het onprettige gevoel tijdens de behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd. Wij gebruiken geen gel tijdens een Medcos IPL behandeling Veilig, sneller en goedkoper Veel goedkoper dan klassieke behandelingen zoals harsen, scheren of waxen Medcos partners zijn door Medcos opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de IPL behandeling veilig, snel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.

Waarschuwing
Laat u niet verleiden door opvallend goedkope aanbieders. Deze aanbieders werken meestal met apparatuur met een laag vermogen waardoor zelfs permanente schade aan uw haar aangericht kan worden. Vaak laten ze u om de 4 weken terugkomen voor behandeling terwijl dit geen enkele zin heeft vanwege de haargroeicyclus. Uiteindelijk betaaldt u alsnog veel geld zonder resultaat en kans op gevaar voor uw huid en haar.

Vijf redenen waarom u kiest voor de MedCos® IPL

  • De MedCos® IPL methode is veiliger dan de laser doordat er met veel minder kracht een gelijk resultaat wordt bereikt.
  • De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt in tegenstelling tot de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel.
  • De behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  • De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methodewerken, kunnen u duidelijk en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg.
  • De MedCos® IPL methode werkt met apparatuur van zeer hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

Veiligheid

De MedCos® IPL is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en conform ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften.
De MedCos® IPL heeft een CE-markering conform de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid.
De veiligheid van de MedCos® IPL wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.
Elke MedCos® Partner heeft een gedegen IPL-opleiding gevolgd en is door MedCos® gecertificeerd.
Mogelijkheid voor vergoeding via uw ziektekostenverzekeraar.